Direktlänk till inlägg 23 september 2007

Filmkväll

Av Erik - 23 september 2007 04:42

I går var det tänkt att vi skulle gå ut och clubba, men det hade spridit sig både sjukdom och trötthet i europalägret här på campuset (dvs. vi är 3), jag klarade mig utan båda, men det är inte kul att dra ut själv. Så vi gick och shoppade här på campuset istaället, blev en en datamus, usb-minne, lite mat och en film (se bild).


Denna film tänkte jag att det ska bli kul att se, men det stod lite fel på frmsidan, men det gör nog inget tänkte jag. Kvaliten var oxå mycket bra, men det stora felet som jag insåg efter vi hade sett den så var det inte den film som det stod att det skulle vara, det var en annan krigsfilm. Men men... piratfilm är allltid piratfilm


Har nyss ätit lite sen frukost, ska nog hitta ett europesikt varuhus idag.. så det är dagens mission

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se