Direktlänk till inlägg 24 september 2007

Bussresa och godmiddag

Av Erik - 24 september 2007 04:54

Igår blev det en bussresa ut till ett varuhus som heter METRO, jag tror att det är en fransk kedja. Bussresan tog 1,5 h och vi hade tur som träffade en klasskamrat till mig som sa vart vi skulle gå av för att byta buss m.m Annars kanske vi ine hade varit hemma än... Varuhuset var en liten besvikelse för vissa, men jag gillade det, hittade bl.a en kaffebryggare för en kopp, grymt bra å ha. För hittils har jag bara drukit en kopp sedan jag kommit hit för snart 4 veckor sedan, ska bara hitta vettigt kaffe nu..


När vi kom hem från METRO så vände vi bara i dörren för att dra ner till Down Townen för att äta en bättre middag, å gud så fint det var med en tenderloin med pommes, kanske inte svenska standard men det var riktigt skönt med kontraster från riset. (se bild) Nu är det snart lunch och sen lektion, tung lektion...


Vi hörs

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se