Direktlänk till inlägg 26 september 2007

Repris

Av Erik - 26 september 2007 03:33

Jag skrev ju ett inlägg igårkväll när jag var helt slut och utmattad så detta blir som en repris. Om jag ska gå lite djupare var det en intressant resa på många plan, dels för att få prata svenska igen, för det är lite konstigt att ställa om när man nästan bara pratar engelska hela dagarna, men efter nån timme var man på banan igen. Men det som oxå var lite intressant var hur svenskarna (många är chefer på olika företag och myndigheter, vana att ha lite kontroll) som kommer från det välorganiserade landet Sverige och åker hit där tidschemat förändras var 10 min och innehållet ändras även ganska ofta, hur de reagerad, vissa blev ganska irriterad. Själv har man inte varit här så länge men lärt sig att man inte harnågon större kontroll utan man bara flyter med. 


I dag har jag lite missions ska ner till down townen igen och kanske styra lite riktigt kaffe... me jag vågar inte skriva vad det kostar för då rammlar mamma över stolen... men ska även försöka styra lite annat oxå.. men det blir en överraskning


Vi hörs.. det blev dåligt med bilder idag pava.. men ikväll ska jag hitta nå nytt att skriva om... P.s jag är lite dålig på att läsa min egen blogg.. så jag har missat en del kommentarer, men jag ska bli bättre på det..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se