Direktlänk till inlägg 27 september 2007

Skollov

Av Erik - 27 september 2007 11:03

hej hopp.. de senaste dagarna har jag haft fullt upp, köpt nya skor, ätit pizza, spelat basket, spelat badminton och varit skolan, så jag har inte riktigt hunnit uppdatera denna sida med samma kontunalitet som tidigare...

Idag var det den sista lektionen för min del före en veckas lov, vi hade lite planer på att dra till Tibet, men var lite sent utemed bokning av tågbiljetter så det blev inget. Sedan hade vi inte riktigt koll på att det var lov den kommande veckan heller, men nu vet vi det iaf. Såvi får se vart vi tar vägen...


Igår när jag var nere på down townen så köpte jag dessa skor, men jag hittade något jag hade kunnat byt mitt högra ben mot år 1992, en Jordan concept store. Den hade tyvärr inte öppnat, men inom nån vecka så öppnar den nog och då fast man är ganska gammal nu så kommer man nog gå dit några gåner gissar jag...


Nä nu ska jag ta en dusch, för att sedan gå ett varv på campuset för att ta lite bilder och visar mor och far min.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se