Alla inlägg under september 2007

Av Erik - 22 september 2007 05:56

I går tog jag och min franska vän en sväng downtown för att kika lite ställen och dricka några öl. Det var ganska dött, men vi hann i af kika på några schyssta ställen, för att sedan möta upp min rumskamrat Johan för att avsluta kvällen på ett ställe som heter Maya Bar, vart det bara är utlänningar, vilket kan vara bra ibland att se lite annat folk än bara kineser :-).


Idag har jag nyss ätit lunch och sitter nu och väntar på att den ska sjunka lite så jag kan gå iväg å studsa lite boll. Såg förresten igår några grabbar som verkligen kunde lirar, men jag tror att det spelar i nått skollag här på univeristet, men en av dem var sjukt bra!


Bilden här ovan var ett diskmedel jag hittade här om dagen med den fräsch doften Garlic (vitlök), så man kunde ju inte låta bli å slå till! Vad finns det för nått som luktar bättre än vitlök?!

ANNONS
Av Erik - 21 september 2007 07:39

I m[ndags fick jag mitt efterlängtade studentkort, så man kommer in på gymmet gratis, åker skolbuss gratis m.m Men även ett bevis på att man är en student av dett gigantiska universitet.


Igår blev det markservice, tvätt etc. Spelade en del basket oxå.. det var jag och två små rysskineser (en del av er vet vad jag menar, dvs. sånna som bara kör, skiter hur det ser ut när de lirar, resultat räknas) vi krossa allt, vi mötte bl.a några grymma piratkoreaner (koreaner med det senaste från piratmarknaden, glänsade skor och nya matchställ, NBA lag förståss) de spleade som det var riktiga streetlegender men passar bakom ryggen, studsmellan bena m.m Men jag och min god lagkamrater krossade dem med 5-0, jag behövde bara pass till min lagkamrater så gjorde de resten. Jag ska fixa en bild på en riktig piratkorean nångång!!


Holla!

ANNONS
Av Erik - 20 september 2007 05:13

Hej hopp... Nu har jag precis kommit från en lektion med rektorn över School of Management... vilket var en mycket bra lektion måste jag säga. Han har lite koll!


I går så gjorde vi stan, syftet var att jag skulle hitta ett par ny löpardojjor som jag hade spanat in sedan tidiagre, men fann tyvärr inga, men jag hittad mycket nytt och intressant, både butiker och andra saker...


Idag blir det lungt ska snart gå och käka lunch för att sedan gå iväg och spela lite basket tror jag. Men se bilden ovan jag har startat ett lite projekt över att fota hundra sådanna minibussar (miniminibussar), har fått några på bild redan, de finns överallt, helt sjukt.


Vi hörs! 

Av Erik - 19 september 2007 03:00

I går åkte jag på min första magkörare, vilket var på tiden, men inte så roligt. Jag missade även en lektion men förhoppningsvis var det inte så farligt får ta igen det nästa vecka.

Men det som var tur var att jag hade internet hemma och nu om jag inte har sagt det tidigare så funkar min Mac som en PC, med windows.. Kolla bilden.


Förövrigt idag ska jag försöka styra lite flerkurser och kanske hitta ett par löparskor i min strl.


Vi hörs

Av Erik - 18 september 2007 05:54

I går tog vi oss samman och drog och kollade Tyskland v.s Japan, det var 49 817 st inne på arena, helt sjukt mycket folk för damfotboll. Tyskland vann med 2-0, men jag höll på Japan för vi hade en tyska med oss så man var tvungen att vara lite motvikt.

Efteråt blev det några öl på en Jazzbar, vilket var mycket trevligt! Kolla bilder nedan:


Av Erik - 16 september 2007 06:21

Jahapp nu är man nyss hemkommen från fjällvandring med övernattning, det var intressant och se hur kineser gör när det gör sånna saker. Det blev en massa olika grotter med massa trappsteg och ganska fascinerande. Vi gick till en miltär anläggning där en del gruppövningar utövades av oss fjällvandrare, bl.a klätra upp för en väg utan rep m.m


Sedan grillade vi lite, för att sedan tälta på en garage uppfart på ren betong, det är hårda killar och tjej vi snackar om här. För att umgås efter lite efter tälten var uppslagna spelade vi det kända svenska kortspelet "svältaräv". Kolla bilder nean


Av Erik - 15 september 2007 01:41

I dag eller alldelsnart ska jag iv'g och fj'llvandra i de kinesiska fjällen, vilket ska bli spännade, så det blir ingen uppdatering ikväll på bloggen men imorrn så kommer det säkert nå bra bilder oxå!!

Av Erik - 14 september 2007 16:37

Hej, nu har jag hittat en blogg som det går att ladda upp bilder på, skönt!

Idag strax in kl: 21 skulle jag dra till en nike butik (det finns hur många som helst här) och köpa ett par nya löparskor, för jag har dåligt med sånna, iaf här i kina. Jag gick in i butiken och ska börja testa och till min stora förvåning så har det bar 9,5 som störst strl, jag har strl 10, så de var försmå!


Så då undrar jag de har små portioner med mat och lite kött, de sitter och kissar och har bara strl 9.5 på skorna so störst, kina klara inte riktiga karlar som mig!=)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se