Direktlänk till inlägg 24 oktober 2007

Speed

Av Erik - 24 oktober 2007 02:57

Igår var det fullrulle från morro till kväll, som jag skrev tidigare så har man varit turist fram till nu. Skolan börjar dra ihop sig inför tentaperiod (dock heter det inte så här), morronen började med en hemläxa, efter det drog jag ner på starbucks åt lunch och försökte gör en annan hemläxa, gick bra men blev inte färdig drog på lektion 18:30 hade lektion till 21:30, hem fixa klart morronens hemläxa, ut och springa (marathonet har man ju oxå) så jag kom väl hem vid 23:30, då var jag tvungen att skicka lite mail till en proffesor (ska prata mer om denna proffesor vid något annat inlägg) så han kan skicka fler hemläxor... Det tar aldrig slut...  Jo jag läste ett nytt case innan jag släckte lampan, sedan hade jag svårt att sova pga. dv. I-landsproblem. Nu sitter jag här, en kopp kaffe i ena handen och case i den andra och försöker skriva detta inlägg och ska strax ner på gruppmöte och disskutera caset, som jag inte riktigt har läsat allt än...


Det blev ett lite konstigt inlägg... men men starbucks var gårdagens höjdpunkt

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kejonen

24 oktober 2007 23:36

Starbucks, drack själv just en kopp starbucks, inte alls lika blaskig som den jag drack i New York. När får man se bilder på dina sköldpaddor då??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se