Direktlänk till inlägg 25 oktober 2007

Sköldpaddor

Av Erik - 25 oktober 2007 11:47

Jag har ju fått förfrågningar om att sätta upp bilder av mina husdjur Ulf och Örjan, så självklart lyssnar man på sina läsare och gör så!


Jag kan berätta lite djupare om dem, det är så att en är halvdöd (vilket den alltid har varit, även jag fick dem)och den andra är totalt galen. Jag matar de med kött ena dagaen och grönsaker den andra, sedan byter jag vatten varje dag åt dem och de får även rata sig lite i badrummet i ca 15min. Så det är ju inte en dans på rosor direkt.


Dagen har jag varit i koma, total koma... men imorrn är jag helt ledig så då ska jag sova ordentligt och plugga hela dagen.


Hoppas att detta duger Stefan!=) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se