Direktlänk till inlägg 29 oktober 2007

Plugga!

Av Erik - 29 oktober 2007 11:32

Igår blev en dag i pluggets tecken, satt nog uppemot 14 h framför datorn minus nån matpaus här och där... Men jag ska inte prata så mycket om det, utan måste säga att Shangahi är en grym stad, rejält mäcktig faktiskt, i lördags satt vi och drack några öl på ett ställe som heter Kathlen's (jag tror det hette så och stavades så), därifrån så ser man hela people square (se bild), ner mot den gigatiska gågatan och även en del ner mot The Bund (tvtornet). Sitta där och ta några öl när det blir skymning och det tänder alla neonskyltar är grymt faktiskt.


Idag blir det även skoal heladagen, har suttit sen halv 9 imorse åt en snabb lunch drog till lektion och nu på kvälls kröken ska jag ren skriva en hemläxa, hör och häpnad från dator till handskrift.


Ska sova en stund!


Vi Hörs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se