Direktlänk till inlägg 30 oktober 2007

Hoola baalo..

Av Erik - 30 oktober 2007 02:32

Gommorron alla glada, nu sitter man här igen. Skolan var temat även under gårdagen, faktiskt ända in på små timmarna, det har var så snart i en vecka, men men det är ju därför man är här så det bara att gilla läget. Men lite fritid hade jag igår iaf, så då passa jag på att träna inför det stundande marthonet, klippte 24 km vallen igår och det gick riktigt bra, men det gick inte fort...Idag så har det nog börjat lungna ner sig med skolan, för några dagar.. förhopningvis. Morronen började med att jag skulle lämna in en läxa till en proffesor på hans kontor, och hoola baalo vilket kontor han hade, jag trodde han var en vanlig proffessor som satt i nått hörn och räknade, men kors i taket jag hade fel...Nu ska jag vänta in att JP vaknar och då ska vi till banken och betala start avg för Hangzhou Marthon, men det blir bara en halvmara som tur är..Äh ska vila en stund nu.. är förstörd efter ständigt tidiga morgonar och mycket sena kvällar. Kolla bilden det äär byggnade Liu Nan sitter, är större i verkligheten dock.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna Karin

30 oktober 2007 21:04

Kul att läsa din blogg Erik! Det är bara vissa svenska skrivregler som t.ex särskrivning vi behöver gå igenom någon gång med faster svenskläraren........
Jag tycker sköldpaddan som verkar vara en tjej ska heta Anna Karin om det verkligen är en tjej!!
Ska du springa halvmaraton OCH helmaraton?!! jag fattade inte riktigt.
Hoppas det lugnar ner sig i skolan snart. Det verkar jobbigt......

 
Erik Svensson-Rova

Erik Svensson-Rova

31 oktober 2007 03:13

Jag rätade ut frågorna i det senaste inlägget. Men mina särskrivningar har jag inget försvar för kanske att jag alltid är stressad när jag skriver inläggen, men det är bara att konstatera att jag är ganska bra på att skriva sär skrivningar och tur att man är bra på nått :-)

http://egtc.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se