Direktlänk till inlägg 31 oktober 2007

Dum och dummare

Av Erik - 31 oktober 2007 03:05

I går tog jag tag i problemet att betala start avg. för Hangzhou halvmarathon och jag lyckades alldels utmärkt med JP's hjälp (tur att han kan knaglig kinesiska). Så nu för att räta ut lite frågtecken, jag är anmäld till Hangzhou halv marthon den 11 nov. och även anmäld till Shanghai helmarathon den 25 nov:-)


Nu till det roliga i det hela jag och JP tog hans elmotorcykel till banken, jag hade shorts på mig fast det var regn och 10 plusgrader (kineserna trodde jag var knäpp, men jag trodde vi skulle ta taxin till banken) och resan tog nog 30 min enkel väg. När vi väl kom hem så var jag så skitig och så kall precis som när dum och dummare kom till aspen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se