Alla inlägg under oktober 2007

Av Erik - 22 oktober 2007 13:47

Idag har vi haft presentation av vårt första Case det gick ganska bra måste jag säga, men måste oxå berömma en del i klassen som är fruktansvärt vassa och läraren som kan sin grej om man säger så. Detta är väl ett ämne som gynnar kineser och deras sätt att studera, dvs. någon form av fortsättnings kurs i mikroekonomi. Det är inte dåligt hur vissa kan beräkna direkt ur skallen... Nog om det, nu börjar man känna av skolan efter nästintill 2 månaders slapphet, har tre hemläxor att göra imorrn + att jag ska läsa igenom ett case till på onsdag morron så jag kan disskutera det.. så det är lite körigt för tilfället. Men det känns bra att man har nått att göra i skolan oxå:)


Vi hörs ska börja med caset nu...

ANNONS
Av Erik - 21 oktober 2007 06:46

..som små juniorerna i Västerås Basket påstår att jag säger.. det kanske är så, jag vet inte. Nu har man börjat återhämta sig efter sitt födelsdags firande, vilket var tufft. Åldern har ju redan satt sina spår, gick upp åtta imorse på en söndag, då är man ganska gammal måste jag säga. Nog pratat om min ålder, har nyss kommit hem från en löprunda, var ut med boven i dramat, Edvin och sprang idag. Det gick ganska tungt idag, vet inte vad det var, för lite vätska tror jag, kanske farten eller sviter från i fredas... men men  nu är det avverkat i af.


Ska gå ner å äta lunch nu... men vi hörs


P.s Kolla bilden hur morron började..

ANNONS
Av Erik - 20 oktober 2007 10:03

Jaha nu har klivit över.... till närmare femtio än nyfödd, det är tungt...


Har precis kommit från ett gruppmöte, det var ganska tungt att gå dit. efter man har firat si födelsdag med bravur...Det började med ett litet kalas här i vårat um, för att sen fortsätta till en fransk restaurang, vart det var riktigt bra mat, alla tyckte inte riktigt det men ... men iaf jag gillade det sedan blev det en del klubbar och sist men inte minst testade jag på KTV för första gången i mitt liv...


Jag fick en en schysst present av folket här... två sköldpaddor, så jag valde att kalla dom Ulf och Örjan (efter mina farbröder)... en är en tjej dock.. men jag vet inte vilken..


Vi syns ska vila min gamla kropp nu!

Av Erik - 19 oktober 2007 04:56

Jag tror att det stavas som det gör i rubiken, men poäng är att jag råkade ut för en efterföljare igår... Scary!!


På kvällskröken så gav jag mig ut och sprang, jag brukar springa här rut campuset och ett varv är ca. 3.5-4 km. Efter första varvet börja jag tycka att det var nån som cykla brevid mig, men jag tänkte hon svänger väl av snart till någon av skol byggnaderna.. men men.. jag fortsatte att springa, jag sprang förbi alla skolbyggnader och börja nästan springa tillbaka och jag har fortfarande cyklisten två meter åt sidan... Då säger hon, för det är en kinesisk tjej, "you're a hell of a runner"  och jag svar typ "thanks"  då säger hon att" you don't need to answer my questions"... oh shit tänkte jag vad är det för pyskfall jag fått efter mig.... Men det gick bra, jag lever nu och hon haka på mig i ca 50 min, ungefär i en mil, men jag trötta ut henne..=)


I dag är man ännu närmare döden man fyller ju 25 år idag, man börjar bli sjukt gammal!! 


( förra inlägget väntar på en youtube, men jag har så seg uppkoppling så jag kommer inte åt det)


Men vi hörs!

Av Erik - 18 oktober 2007 08:25

I går blev det en fixa visumdag och lite wulin square dag, vilket var kul. Jag hittade en keps oxå... lite kul.

I morse hade vi Entrepenörskap kursen där vi presenterade vårt arbete om IKEA, det gick väl så där.. Men det var kul att se skillanden på vårt case och resten av klassen. de pratde bara om strategier tekonolgier m.m Vi hade mer om lagar, kultur, språk m.m


I af så deltog i slutet av lektion några svenskaproffesorer(igen) som pratade om entrepenörskap.Det var riktigt intressant och det var nog mer intressant för kineserna tror jag. Men det ända jag kunde tänka på var en skets som ni ser i detta inlägg (kommer snart)... Business och svengelska (de pratade bra eng. men hade lite svensk aksent)

Av Erik - 17 oktober 2007 04:30

Gomorron alla glada... För mig är det en riktig god morron eller förmidddag, har sovit i ca 10-11 timmar i natt och sitter här med en kaffe. Har nu börjat på mitt kaffe som jag köpte på Ikea och det duger allldels utmärkt. I går var jag ledig hela dagen, skulle ha OB class på kvällen men som vanligt var den inställd och jag var där iaf för ingen hör av sig till mig...


Men under dagen i går var jag tvungen att åka å köpa en tröjja som klara av den fruktade kylan på +15, så jag tog min nyköpta(1 vecka sedan)  motorcykel (elmotorcykel är det, men det låter koolare om man tar bort el) och åkte ner till ett varuhus åt lunch och köpte tröjan...


Idag blir det kanske söka visumdag och wulin square dag... får se, grabbarna sover än, de var ut igår, men inte jag ska springa idag, då går det inte att vara bakfull!=) Seriösa tider nu!

CV

Av Erik - 16 oktober 2007 05:51

I dag har jag suttit här på morronkvisten och försökt uppdatera mitt CV, vilket är en konst. Vad vill en arbetsgivare ha, är frågan!? Tänkte damma ner till Starbucks imorse och äta frukost, men det var för fint väder för det, är skönare att fika där när det regnar och är kallt.


I går var jag ute och sprang igen, men det blev inte så länge som jag skrev igår utan bara 70 min, men idag är jag pajj i bena, så det blir en lugn kväll med OB class.


Holla

Av Erik - 15 oktober 2007 12:29

I dag blev det ett ganska sent inlägg.. har nyss varit och ätit middag och även varit på lektion + att jag har skickat vykort, så det har varit en hård dag.


I går började jag träna för det fördömmda marathon loppet, men det gick över förvänta sprang ca mil och jag var inte helt förstörd efter men sjukt trött. Idag blir det ett nytt pass men ska försöka vara ut i en och en halv timma idag istället...


Vi hörs..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se