Alla inlägg under oktober 2007

Av Erik - 14 oktober 2007 06:38

I dag är det söndag! Det blev ganska lungt i går, vi drog i väg och åt på en västerländsk restaurang som var riktigt bra, jag tror att jag inte har varit så mätt på länge, det var fyra rätters middag... De andra drog i väg på vidare aktiviteter meda sjag tog en taxi hem, var riktigt trött...


Idag ska vi starx åka iväg å äta lunch, för att ca två timmar efter ge mig ut på det första löpasset, intressant... såg förresten att farfar var med i tidningen igår, han har varit medlem i FAIK fridrottssektion i 68 år.. det är ju ett tag

 Länken till artikeln

http://www.folkbladet.se/GEN_Sok.asp?ArticleID=1645831&ArticleOutputTemplateID

=23&mode=SEARCH&BoolFlag=AND&PubDate=&FreeText=yngve%20svensson&Category=

ANNONS
Av Erik - 13 oktober 2007 06:53

I går tog jag och JP oss modet att gå tills frissan och klippa oss... Vi valde en lite dyrare variant, eller kanske inte i svenska ögon för det kostade strax över hundra lappen bara.


Senare under kvällen hakade vi på en annan svensk som vi har träffat här till ett ställe som heter IN Club, där det kostar det en hundring att gå in, men då får du äta buffe och dricka hur mycket som helst gratis. Det var ganska shysst måste jag säga...


MEN efter några rom och kola så lovade jag att jag skulle ställa upp Shanghai marathon... det är lite speciellt för jag har knappt sprungit nu på ett år, bara tränat på gymmet där man bara kör 5:or, men.. men.. när man säger en sak så ska man oxå hålla den. Så jag ska nog ringa min far som kan lite mer än jag om löpning och höra hur man blir en marthon löpare på en månad...


Vi hörs!

ANNONS
Av Erik - 12 oktober 2007 03:56

Nu sitter jag här klockan är snart 10 och dagen är full av aktiviteter, ska bla. kanske till frissan i dag, hittat en Toni&Guy nere på stan som verkar vettig, sedan blir det å hämta min uppsydda skjorta, ska bli intressant att se hur den ser ut.


I går blev det lite biljard på kvällskröken...


Vi hörs, ska koka kaffe nu!

Av Erik - 11 oktober 2007 06:28

I går hittade jag en skön bok, som var på engelska det är ganska svårt att få tag i böcker på engelska här, nästintill omöjligt. Men i går så hade de en liten marknad med bara engelska böcker till åckerpriser dock ur kinesiska ögon... Jag betala 85 rmb hyffsat bra pris tycker jag, men om en mycket tjockare skolbok som är ny (min bok var secondhand) kostar 35-40 rmb, så är det ganska dyrt...


Men jag har lite annat att läsa, "Production functions and Cost functions in Oil pipelines", se om man hänger med i svängarna, men om jag gör dt så är den säkert intressant eller inte får se...

Av Erik - 10 oktober 2007 10:45

I går blev det en italiensk resturang, vilket var ett bra val, för jag valde en oliv pizza och den smak verkligen som den var gjord italien. För jag insåg att jag verkligen har sanknat smaken av oliver här i kina för ingent smakar likt det..


Idag skulle vi ha en ny entrepenure class med de undergraduted, jag har inte tidigare gått på några kurser med dem, men resterande av utbytesstudenterna dvs. 3 läser en del kurser där. Men de har lite problem ibland, det är så att kurserna ska vara på engelska och när de kommer dit pratar läraren bara kinesiska och har alla powerpoints på kinesiska, vilket kan skapa lite komplikationer... idag var det första gången jag fick testa på det.. det var ganska intressant.. medans andra blev ganska irriterade.. men men man lär så länge man lever..


Holla

Av Erik - 9 oktober 2007 08:40

Idag har det var en mission dag, fixat mobilen, försökt att fixa lite biljetter ska dra nu å fixa ett nytt matkort, är lite sen så det blir ett kort inlägg idag.


I dag har det slutat regna och blivit lite kyligare, men fy fan vad det har regnat nu två dagar kolla bilden!


Vi hör måste dra!


Av Erik - 8 oktober 2007 11:26

Nu har jag precis kommit hem från lektionen som jag blev lite sågad för två veckor sedan. Men idag så slapp jag det och fick lite beröm, lutningen är positiv... Men snart vänder den igen säkert!!!


Förövrigt är det regnstorm här, regnar sjukt mycket och stormar och har nu gjort det i två dagar. Vi har en liten å som kringlar sig fram här på campuset och den har nu mer övergott till en sjö där byggnadera är små öar.


Nä nu ska jag börjar lite på vårt IKEA arbete, hörs senare..

Av Erik - 7 oktober 2007 06:16

Var ut och Clubbade igår, ganska trevligt haka på några saudi araber som gillar att clubba här i Hangzhou. Men det roligaste med hela grejjen är att de har en butler på toaletten inne på clubben som maserar ryggen och axlarna när man slår en drill, sedan när man tvättar händerna torkar han av dem efter. Men poängen över det hela är att ska ha betalt, när han gjort sitt jobb (man ber inte om det han kommer bara fram)... jag gav han en 5:a igår..nästa gång ska han få lite mer..


http://www.soschina.net/ ..här är klubben vi var på


Igår blev det mycket surf, började kolla en del på jobb. Blir nog samma idag oxå. Jag ringde faktiskt å grattade farmor på hennes 77års dag igår, hon blev lite impad när jag kom ihåg det så här långt bort!


Hej!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se