Alla inlägg under oktober 2007

Av Erik - 6 oktober 2007 05:25

I går så hittade vi till klädmarknaden, så jag sydde upp en skjorta för att testa vad skräddaren går för, men det skulle dock ta en vecka. Idag blir det nog lungnaste dag här i Kina tror jag, ska försöka läsa lite Managerial Economics, för läraren grillade mig för två veckor sedan, för att jag inte riktigt kunde allt han hade gått igenom lektionen för det. Så nu jävlar ska jag kunna allt.


Två saker till som är mer relaterade till Sverige: 1. Jag såg att Liikavaara hade vunnit byakampen, stort, mycket stort... 2. Kolla på blden vad jag hittade för bok i ett tidningsstånd här på campus, de har inte ens engelska tidningar men denna bok hae de.


Holla!

ANNONS
Av Erik - 5 oktober 2007 04:48

Idag är det fredag och tillbaka till verkligheten. Man är nästan lite tagen efter de tidigare dagarna, man kan säga att man är Shanghaiad.. För livet i shnaghai behöver inte skilja sig speciellt mycket från sitt liv i Sverige, medans här är det som sagt lite annurlunda. Men man har ju inte speciellt långt dit och 11 okt flyttar Magge Palo tillbaka dit, så då kan man åka och hälsa på då och då när man behöver lite västerländsk kultur.


I dag blir det tvätt m.m ska väl börja plugga lite oxå, lovet är snart slut. Men jag och johan ska nog åka ner på stan och testa sy upp nån skjorta!


 Vi hörs!

ANNONS
Av Erik - 4 oktober 2007 16:58

Jahapp nu har det inte varit mycket uppdatering på denna sida från min sida..men jag har en lite orsak det är så att jag har varit ute och rest.. Denna gång blev det shanghai som ligger ca två slagskott härifrån.  Jag måste säga att det var en mycket stor och trevlig stad, det kändes mer som västvärlden än vad Hangzhou känns om man säger så, nästan likheter med New York och andra gigantiska storstäder.


Det blev två nätter på hotell, mycket shopping, vi hittade både IKEA (vart jag köpte kaffe!!!) och HM, vilket känns tryckt. Men till den stora happeningen på resan var att det började med en impulsiv te provning med några kineser som vi träffade. det var mycket gott och intressant tills vi skulle betala det, gick på mer än hotell två nätter och hälften av maten för tredagar... men..men.. ibland kastar man pengar åt svin, som ordspråket säger.. För jag har ingen aning vad de prata om mer än att jag drack lite te, gott te.. Nä nu ska jag kolla lite entourage och sen sova!

Av Erik - 1 oktober 2007 04:26

I går blev det som vi hade tänkt oss, vi drog till en irländsk pub och kollade finalen och ått lite mat oxå, var trfvligt. I dag är det en ny månad men även en ny vecka, lovvecka, så imorron bitti drar vi nog till shanghai i några dagar och bara njuter av stan..Nu ska jag strax gå och tyngdlyfta, har nyss druckit en underbar kaffe och ätit lite bröd, kaffe har ökat levnadsstandarden till enorma höjder...Vi syns.. Ps. det är sjukt varmt här varje dag, idag tror jag nästan att det kan toppa uppemot 32 grader i skuggan och mycket högluftfuktighet, och det är okt.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se