Direktlänk till inlägg 21 november 2007

Lite värre än gårdagen

Av Erik - 21 november 2007 16:38

Idag var det en dag full med lektioner, starta på morronen och slutatde 22:00 ikväll, dvs 11-12 h lektionstid idag, det kan man kalla korvstoppning. Plus att vi fick hemläxa till imorrn... men det är bara att köra!


Funderat på en annan aspekt, jag är oftast den enda foreigner på post gradute kurserna, så man är om som en katt bland hermelinerna eller det svarta fåret, dvs. jag får alltid lite mer uppmärksamhet i klassrumet, vilket artar sig i fler frågor, jag ska veta allt om europa och USA, och ska åsikter om det mesta, medans halva klassen ligger och sover (det är inget skämt, de verkligen sover i klassrummet fast vi bara är 25 elever).


Detta hqr inte varit nått problem tidigare,visst man är mänsklig och vet inte allt om allt och då brukar jag säga det mer än så är det inte. I dag när vi har haft så mycket lektionstid och bara suttit och lyssnat, vissa kör bara med en rast på 4 h. Så ett tag så ville jag bara sova, lägga ner huvudet på bordet och bara slumra in, men det kan jag inte göra för jag är en foreigner och har för mycket moral (vilket är bra ibland). Jag vill dock poängtera att mycket av lektioner är mycket bra, och jag tycker det är intressant så största orsaken är inte brist på intresse som skapar dessa enorma "nap" behov, utan korvstoppning och syrebrist, tror jag.


Kanske nästa gång med så här mycket lektioner att jag ska klä ut mig till kines och om nöden kräver kan jag lägga ner huvdet och vila en stund....


Ska sova nu, det är en ny dag morron!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se