Direktlänk till inlägg 24 november 2007

Marthonet 2

Av Erik - 24 november 2007 12:14

Nu har man inte så mycket att göra här på hotel rummet, när det går ut på att vila upp sig. Det går inte heller att kolla så mycket TV för allt är på kinesiska.


Men när vi nyss var och käkade kom jag över en SD-korts läsare, så nu kan jag skcika upp nån bild oxå.


Har förövrigt kommit fram till att jag har gått för mycket idag, vi sa innan att det inte skulle bli så mycket transporter till fots, men det är ganska tufft att få tag i taxi här i City. Så nu har jag något att skylla på när det går åt skogen imorrn!


Bilden (lite skakig kanske) är tagen ca. 250 m från hotelet nere vid The Bund i går kväll när vi mötte upp Magge Palo för en fin middag.


Tchüs! nästa inlägg blir som sagt imorron ska snart äta sista måltiden och fortsätta uppladdning. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se