Direktlänk till inlägg 27 november 2007

Nu har den kommit..

Av Erik - 27 november 2007 02:59

..remissen alltså, den jag har prata om nu i ett par dagar. Ni som inte vet så har jag fått en remiss till Gymmet och Mcdonald's efter 6 veckor med enbart löpträning. Känns bra!, börjar imorrn.


Har även börjat återhämtat mig efter marathonet nu, har bara lite värk i bena kvar.


Idag blir det att förbereda en powepoint inför torsdag, när jag ska hålla en 20 min lång presentation om en artikel.


Läste nyss ett mail , verkar som att jag har en lilla syster som numera jobbar som SYO på välkomaskolan, kul för henne:)


Äh.. ska fortsätta att läsa artikeln nu! JP är bra på att äta på Mc D!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

AKS

28 november 2007 00:21

GRATTIS! Fantastiskt att du klarade det! Nu behöver du aldrig mer springa ett Maraton! Det räcker med en gång säger de..... att bevisa att man klarar det........ Men nu kan du ju satsa på Vasaloppet eller?!

 
Ingen bild

Erik

28 november 2007 02:43

Nä du.. Inget vasalopp, nu är det slut på dumheter...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se