Direktlänk till inlägg 29 november 2007

Skillnader..

Av Erik - 29 november 2007 06:17

Har nyss varit och ätit lunch, är bara hemma sanbbt för att lämna datorn och ta en kopp kaffe. Har haft presentation imorse i 20 min om en artikel, gick väl så där... Nu har vi en till lektion här om 40 min, så det är en heldag i dag.


JP fick igår ett intressant medelande från någon på School of Management, han råkade missa en HR lektion med mr. Wang i tisdags (den som vi fick vet 45 min innan), så nu måste han lämna in ett brev varför han har missat kurser denna vecka... hårda bud, men det är bra för JP med lite ramar och regler:)


Igår fick jag en present av Johan, kolla bilden, den är ganska bra när det är riktigt kallt i klassrummen, som det kommer att vara från ch med nu och fram tills man återvänder till Sverige...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se