Alla inlägg under november 2007

Av Erik - 1 november 2007 03:23

Hallå! Nu är det första november och det betyder att det är exakt 2 måndader sedan vi kom hit,tiden går ruskigt fort.. nu är det ungefär lika mycket kvar sedan är äventyret över.

I det enda jag gjorde igår var att ändra mitt visum till nått permit.. dvs. att det är ett bevis på att jag bor här och att jag kan åka ut och in i landet hur fan jag vill, för tidigare fick jag inte åka ut och komma tillbaka men det får jag nu (eller om 1v när jag hämtar passet). Så man ska väl börja kolla på en resa till Hong Kong kanske...


Resterabde dag befann jag mest i min säng, vilket var grymt skönt efter allt skolarbete hit och dit. Kommit på att nätverksladden räcker så långt att jag kan ligga i sängen och surfa, det är livet, tänk om man bara hade studerat på nätuniversitetet, då hade jag kunnat ligga så här 4 år. Jag låg inte hela dagen, var ut på kvällskröken och sprang några varv, gick så där försökte öka tempot lite lite grann, men jag är ganska sliten i bena i dag iaf.


Nä nu ska jag surfa vidare..


(Jag har nu fått tillbaka min normal uppkoppling, så jag har uppdaterat inlägget lunch på svenska..)ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se