Direktlänk till inlägg 2 december 2007

Shanghai

Av Erik - 2 december 2007 15:45

Hallå...  nu har man kommit hem från en aktiv helg i Shanghai... Det bara att konstatera att det är en grymt stor stad..


Aktiviterna under helgen var bl.a att sy upp några skjortor och nu med resultatet  i handen är jag riktigt nöjd. Jag, Edvin och en tjej som heter Emma var ut med Magge Palo på fredagen, vilket blev en kväll i svenska mått, många svenskar och västerlänningar, vilket var riktigt kul.


Jag ska inte rada upp allt här för då blir listan lång, men det var en riktigt bra helg.


Sedan går det ryckten om att det är första advent hema i Sverige, men här märks det ingenting av det, men i Shanghai hade de ju lite mer julpyssel, det var då tanken slog mig.


Äh ska sova nu.. en ny dag imorrn, även ny vecka med mycket skola, gud så härligt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se