Direktlänk till inlägg 3 december 2007

Rubrik saknas

Av Erik - 3 december 2007 05:05

Gårdagens inlägg var väl inte det bästa, men jag kan tillägga att vi var även ut på lördagen, med lite fransmän, men innan vi mötte upp dem besökte vi Cloud 9, en grym bar på 87 eller 88 våningen, precis vid tv-tornet. Det var bland annat det huset som den "franska spindelmannen" (fasadklättraren) åkte dit när han skulle klättra upp.


Jag och JP har börjat köra lite svenskkurset nu, för jaghar försökt förklara för han att det är det nästa världsspråket.. så han kan nu några ord, sugpropp, tjabba, jag älskar dig... älskar du mig?, sedan ett par klassiker burra och knurra... för han har lite svårt med R, så då får man skratta lite.. Men jag ska oxå lära mig lite franska, så han får skratta åt mig..


Äh ska äta nu..  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se