Direktlänk till inlägg 5 december 2007

Hallå

Av Erik - 5 december 2007 02:00

I går var det en ganska lugn dag oxå, inga slagsmål, grabbarna var lugna igår på kvällslektionen, som tur var.


Johan har börjat bli lite irriterad på Kina eller våran internet avdeling och jag förstår han fullt ut. Det var så att jag fixade VPN uppkopplingn för två månader sedan, för man behöver det för att komma in i vissa artikel databaser och sedan går det snabbare oxå. Men nu när Johan ska fixa det så får inte utlänningar göra det, han har farit runt på massa olika ställen men det verkar inte kunna fixas... det är en ganska viktigt del i skolan att man får tag i vetenskapliga artiklar. men men han får väl låna min dator när det blir aktuellt...


I gårkväll lärde jag JP ett nytt ord "Kråkfötter", det börjar se bra ut med spridningen av det nya världsspråket Svenska...


kanske dagens middag är på bilden.. ska dricka kaffe nu, men följ beskrivningen ovan medans

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se