Direktlänk till inlägg 6 december 2007

croque

Av Erik - 6 december 2007 00:18

I går blev det det som är på nedståndebild, fy fasiken vad det smaka. Det mesta var fel, fiskolja och söttbröd etc. Men nu har vi iaf testat.

I går började vi en ny kurs, Strategic Management, vilket verkar vara en vettig kurs, men vi fick direkt läxa så nu har man 4 st till på söndag, det är bra då vet jag vad jag gör imorrn när man är ledig från lektioner.


Precis innan jag höll på att somna igår vid 23:30, så ringde det en dam till mig från Sverige, så jag dammade av en arbetsintervju lite halvt oförberett, men det kanske blir mer äkta så:) Jag visst om att det skulle komma men inte när...


Äh ska äta lite nu har lektion här kl 8 till 17 idag, så man har laddar upp med varma kläder nu...


Över och ut!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se