Direktlänk till inlägg 9 december 2007

Gymmet där bara DIN egen kretivitet sätter gränser.

Av Erik - 9 december 2007 08:20

Jag har ju sagt att jag ska börja modifierar mina inlägg på denna blogg något, så detta är väl det första med något av en nyform.


Efter min tid som löpare, som varade i 7 veckor fick jag en remiss till Gymmet och McDonalds för att komma ur statusen kenyan. Så jag har hunnit besöka det här lilla "idelabbet" (som vi kallar det på MDH) nu några gånger.

Så här nedan ska jag gå lite djupare i just Gymmet som bara DIN kretivit sätter gränser. Varför jag kallar det så är för att det är ett ganska spartansk gym med en massa skivstänger och lösa vikter, inga maskiner eller så, men även för att du kan få ta del av en massa ny övningar som man sällan har skådat tidigare. En personlig favorit är marklyft med raka ben och ryggen som ett c, det finns fler.. Men jag gillar gymmet, det är som ett gym ska vara, bara det att ibland måste man använda handskar för att stängerna är så kalla, men det är bra för valkarna i nävarna.


Det är Edvin som böjer lite på bena på bilden.


Mamma! Jag gick inte ut igår, jag lurade bara mig själv och sa så för att jag skulle göra mesta delen av läxan igår och inte ha så mycket idag... nä nu ska jag avsluta min assignments, ska bli skönt. Sedan rullar lite skaburbian i lurarna oxå...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se