Direktlänk till inlägg 24 december 2007

Julafton

Av Erik - 24 december 2007 09:06

Jahapp nu har man averkat huvuduppgiften denna julafton, en statistik prensentation som gick så dår, vi hade använt för enkla metoder men annars tycke han att det var en bra presentation. Han som jag nämde här ovan är en av det bästa lärarna på skolan vad jag har försått, men jag är livrädd för han är sjukt saklig och vass. Så man måste vara med på noterna när han ställer frågor.. men nu är det över iaf.


Fick hör iadag att vi är lediga söndag, måndag och tisdag kring nyår, vilket är positivt, kanske man kan hitta på nått på nyår..


JP och jag  ska strax gå och äta nått och komma på en conclusion till morrondagens presentation. Dagen ska sedan fortsätta med en snabb julstädning nu när jag har blivit gräsänkling (Johan har dragit till Beijing i 5-6 dar). För att sedan bara njuta av lite avkoppling.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se