Direktlänk till inlägg 25 december 2007

Juldagen

Av Erik - 25 december 2007 00:42

I går blev det en speciell julafton, jag och JP satt och förberede skolarbete till 20 rycket på kvällen, sedan satt vi och längtade hem till europa och en riktigt julafton, för att sedan fara ner på stan och ta en lite lättare krogrunda. Gårdagens julmiddag blev en pasta hemkörd från romano (se bild), sedan åt jag och JP på McD kl 23 och kl 02 imorse, så det var lite annurlunda julmat kanske


Vi gick till det vanliga stället Black&White, där de hade en breakbattle, vilket var jävligt kul och se. Nu är klockan strax innan 8 här på morronen och jag har snart varit vaken i två timmar och förberet en presentation som min grupp ska ha om en kvart. Men som tur är behöver jag inte gå dit för det är JP som ska presentera allt och jag har gjort den största delen av powerpointsen, så första gången här i Kina ska jag faktiskt skolka  och krypa tillbaka i min säng och sov några timmar innan eftermiddags lektion, det tycker jag att jag kan göra på juldagen.


Men sammafattningsvis är mission completed, jag har fått upp fransmannen ur sängen fast han fortfarande lider av jetlag från Europa, vilket har försegått nu i 4 månader att han går på den europeiska klockan, så jag måste säga att jag är ganska nöjd och kan med gått samvete krypa tillbaka i sängen och sova ett tag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se