Direktlänk till inlägg 25 december 2007

Funderingar så här på juldagen

Av Erik - 25 december 2007 07:20

Jag har varit riktigt aktiv på denna blogg senaste tiden har jag kommit fram till. Har nyss städat av här i rummet och nu sitter jag i sängen och ska kolla lite podcast medans det torkar på golvet, sedan blir det en försenad lunch.


Den senaste tiden har även min struktur på dagar förändras en del, somnar sent, upp tidigt, sover på dagarna, ingen struktur alls om man säger så, ska bli skönt att börja jobba om en månad så man får bättre struktur.


Låg och fundera lite mer här, att det blev ganska många innanför västen, när vi fira av marathonen för några veckor sedan, för jag nämde att det blev lite brytdans då i ett tidigare inlägg. Konstaterade i går när vi såg Breakdance battlen att det var samma killar som jag hade försökt och dansa med på maratonkvällen, och så här i efterhand kan jag konstatera att man är dum i huvudet, vad fan gjorde man ensam på dansgolv med dem. För igår visade det lite skills, windmills, headspins etc. etc. Men jag var i ett sådannt läge att jag inte förstod bättre att jag inte hade där att göra. Så jag skämdes lite igår när vi såg dem. Men, men...


Fick för övrigt höra att det blir kvällslektion idag istället för eftermiddag + en kvällslektion imorrn vilket gör att vi har 12h föreläsningar imorrn igen, man är ju inte kvick huvudet efter en sådann dag. Men får se framimot nyårsledigheten.


Ska skicka nyårskort idag oxå, missade att få iväg julkorten, så jag fick köpa nya som bara var "Happy New Year"s kort, men idag ska jag få iväg de iaf.


Äh ska sluta skriva, sedan får jag önska alla en trevlig juldag... för det blir alltid en klassisk kväll på juldagen, speciellt på "the beartrap", det slår aldrig fel.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se