Direktlänk till inlägg 26 december 2007

Byggen

Av Erik - 26 december 2007 14:40

Som jag tidigare har nämnt, så bygger de ju en del här i kina, och speciellt mycket runt campuset här. Har hört ett ryckte att de bara bygger för för byggandes skull och för framtiden, husen kan stå tomma i 3 år, men det ska ändå vara värt att bygga nu spås det av del ekonomer. Så jag var och besökte ett halvfärdigt bygge i går, för att titta (kankse man skulle ha blivit arkitekt istället för ekonom?!). Jag tog en del bilder men efter ett tag så blev jag utkörd av en vakt och han berätta mycket för mig, men jag förstod inte ett ord utan bara log och gick snällt ut från bygget.


Förövrigt är det exakt i månad innan jag kommer hem till Sverige idag, och om jag ska var ärlig så har man börjat längta en del.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se