Direktlänk till inlägg 28 december 2007

Vila ut!

Av Erik - 28 december 2007 07:44

Idag börjar min julledighet, eller rättare sagt min nyårsledighet och varar i 4 dagar till och med tisdag nästa vecka. Kanske fem dagar tom. Men det är dock så att vi får ta igen alla lektioner vi missar under denna ledighet om två helger... men det är inte så mpnga som tur är:)


Det ska bli så sjukt skönt, att inte ha skola 24/7 vilket har tärt en del har jag märkt, sov 12 h i natt hur enkelt som helst. Ikväll får vi se vad som händer hade varit skönt att bara gå ut och ta en kopp kaffe på starbucks och njuta, vilket jag och Edvin snacka om iaf, se hur det blir.


(se bild, är vart jag har spenderat min största del av vakna tid de 3-4 senaste veckorna, Klassrum 2-503, West Area)

Vi hörs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se