Direktlänk till inlägg 29 december 2007

Trafik sylt

Av Erik - 29 december 2007 09:55

.. eller rättare sagt traffic jam (gillar direkta översättningar). Kom nyss hem från stan och man har ju börjat konstatera att det finns ju en del människor här i Kina. Tog enormt lång tid att åka buss hem idag pga all trafik sylt, sedan var bussen så full så att varje person hade nog en golvarea på 20x20 cm att vistas på, jag tog faktiskt för mig lite hade nog säkert 28x20 cm. Min fötter är några nummer större än genomsnitts kinesen, sedan har man börjat få en rejäl hockeyröv efter alla trappor hela tiden och sist och absolut inte minst så har jag en fruktansvrt enorm axelbredd, så jag tycker att jag  har mina skäl att ta lite större plats. Ni förstår mig?!


Gårdagen blev lugn, jag och Edvin drog på ett ställe och skulle ta två öl och sedan gå hem och lägga sig. Första ölen gick bra, andra blev det nå fel (lost in translation) så vi fick varsin kanna öl dvs. 1,5 liter, så man blev lite på flötet, men gick hem och sov iaf efteråt. I morse satte jag mig  på bussen ner på stan för starbucks och plugg redan före 9, vilket jag är ganska stolt över min självdiciplin. Så lite nytta har man gjort idag...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kejjo

30 december 2007 18:20

ska man aldrig få se lite hud på din blogg???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se