Direktlänk till inlägg 31 december 2007

Tempel

Av Erik - 31 december 2007 12:00

I dag har jag, Edvin och JP besökt ett budda tempel som ska vara ganska berömt, och jag måste säga att det var ett bra val att åka dit, för det var ganska intressant att se. Jag tror oxå att JP uppskattade det en del för han har lite buddistiska drag i sin kultur, så han fick be lite.


Bilden här ovan ska illusterar två saker dels munkarna till vänster och även Hangzhou i bakgrunden, för vi åkte upp på ett berg och kollade ut övr staden. Dra åt skogen hur stort det är här och på nått sätt kommer jag ju att sakna detta när man flyttar hem till Gällivare igen (har läst på wikipedia att det ska bo 6,4 miljoner i Hangzhou, ganska stort), vilket jag var inne på lite på förra inlägget att det finns en del folk här.


I kväll ska vi räkna ner  detta år hemma hos Daniel och Edvin, känner redan nu att det kommer att bli en bra kväll, de har lyckas skrapa ihop eliten.


Gott Nytt ÅR, jag börjar 2008 sju timmar för europerna, så ni bara vet.. jag kanske ringer och berättar hur det känns i framtiden

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se