Alla inlägg under december 2007

Av Erik - 24 december 2007 05:13

Det blir ett kort inlägg ska damma på lunch och sedan letion, men god jul på er!

ANNONS
Av Erik - 23 december 2007 14:54

Jag sitter nu här framför datorn och äter lite kvällsfika och surfade runt lite på internet, så kikade jag in hos tyskapan bloggen, där Johan hade lagt ut en you tube som jag måste oxå visa, för den är sjukt bra!! Alla är där, Guru, A tribe called quest, KRS one m.fl även från wu-tang kommer det några ryhmes...


Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla en film och sedan invänta julafton.

ANNONS
Av Erik - 23 december 2007 05:20

I dag är det den 23 dec, igår var det den 22 dec och vi hade en ganska fin middag (se bilden, man hade tom. unnat sig en fluga) på ett dyrt franskt ställe för att fira lite jul, för imorron på självaste julafton har jag och JP en presentation på kvällen (jag har tjatat en del om detta, men det är lite speciellt tycker jag). Efter middagen gick vi iväg och tog några drinkar, men det blev väldigt lungt.


Men det går rykten om att jag är "The 80s guy" i tyskland, vilket är koolt tycker för att 80-talet var ett grymt årtal.


Annars så börja hostan krypa på och det ar regnat nu i ett antal dar så det börjar bli riktigt fuktigt även inomhus, så nu kör jag AC för fulla muggar för att sängkläderna inte ska vara så fuktiga.
Av Erik - 22 december 2007 03:49

Gomorrn alla glada, dagen har startat perfekt en subway macka och en nybrygd kopp kaffe, en dag kan knappt börja bättre...

Igår drog vi ner på downtowen och jag fick tag i mitt kaffe + mycket annat impuls inhandlat. Men efter det åkte jag hem och sov, har nu nästan sovit 12 h skönhetssömn, Johan drog på Hooters och sedan vidare ut medans JP földe med mig, för han han hade hoppat över att sova förra natten inför tentan, så han låg lite back.


Fasiken min hemlängtan har börjat minska nu fast det är jultider, men nog drar det lite att man skulle vara hemma i Gällivare nu, med juldagen (en klassiker) annandagen, m.m + Gälka Warriors nya film missar man oxå, vilket är jäkligt synd, vilket det brukar vara cocojumbo på de premiärerna. Det är inte heller fel att spendera julafton med sin familj, men jag har klart mig utan det en jul back in the day's när jag jobbade i Sälen.


Nu när jag ligger och funderar så tror jag Mulahti, eller som han heter Johan Lahti skickade mig ett SMS eller ringde rent av och hörde hur det var om jag var helt själv på jul, han var lite orolig (julen 2002).. det var stort Lahti! men jag var inte ensam då och jag kommer inte att fira jul ensam denna jul heller, så om det är någon som funderar i de tankarna eller är orolig, så är det lungt för det är inte så. (det gäller framförallt min Mamma)


Nä nu ska jag gå ner och skriva ut en artikel och sedan kolla förbi JP och kolla lite NBA -basket...

Av Erik - 21 december 2007 03:31

Nu har man avverkat en speedad tenta.. vilket inte är direkt min grej... gillar inte att plugga som ett pysk dagen innan, gillar mer den svenska modellen när man har typ en vecka att plugga och inte en dag... men man är ju här för upplevelsen=)


Idag blir det en lugn dag, ingen dag med totalt öppna spjell som det blev förra fredagen, utan nu blir rehab och lite Case study inför julafton och juldagen.

Men det blir nog en sväng ner på downtownen idag, behöver kaffe, plus att jag inte har varit där på säkert tre veckor.


Nä nu ska jag ta igen nattens sömn något! vi hörs!


Av Erik - 20 december 2007 18:03

Nu har man precis klivit in på andra timme på denna dag och tentan närmare sig med storm steg (kl 8 i sal 2-516 om drygt 6,5 timme), har snart försökt trycka in uppemot 200-250 powerpoint silides i detta lilla huvud man har.. men, men har fortfarande 10 kvar som är de tyngsta + en snabb repetion sedan blir det sängen. Måste säga att det är ändå ganska intressant det man läser nu fast det är någon form av speedad korvstoppning. (vilket är tur för att man ska ju jobba i denna branch from snart och obestämd tid framåt)


Förutom att jag har pluggat sedan 17:00 idag, så har jag lyssnat på musik, lyssnade en del på fibes Oh fibes nya låt som hade ett skönt gung, men även på Martin Lampa, för det är den enda musiken jag har på itunes på windows delen av min mac, men det var ganska bra oxå måste jag säga.


Äh... nu har jag haft min lilla rast, måste fortsätta så man får sova nått i natt. Kolla videon den är ganska kool!!!

Av Erik - 20 december 2007 02:54

En underbar morron i Hangzhou!


Jag tar tillbaka lite vad jag sa i går att man kan skita i Julafton, jag var lite stressad och pressad i just det ögonblick jag skrev det, men solen har oxå sina fläckar.


Men idag känns förkylning bättre, från att varit sängliggande i går så är jag bara lite snuvig idag. Men i eftermiddag smäller det, man känner som lungnet för stormen nu.. Vi har sista finans kursen i eftermiddag och imorrn har vi tenta på kursen, då har vi kört en 13 veckors kurs på 2 veckor istället, så det är det jag menar med lungnet före stormen, för ikväll och inatt så får man sitta och mosa in formler och finans termer för att klara sig imorrn..


Nu här vid 9:00 snåret kom Edvin och knackade på för att han låst in allt i sin lgh, och hans spanska lgh kompis hör inte när han knackar. Så nu sitter han här och väntar, men tyvärr är mitt kaffe slut så jag har inget att bjuda på.


Äh.. ska börja räkna lite nu innan lunch.. vi hörs

Av Erik - 19 december 2007 04:42

Vi har så sjukt mycket att göra nu, och då går man och blir sjuk, är sängliggande nu och inte den kvickaste person här på campuset direkt. Inte nog med att skolan håller på att dränka en, så kommer ju den där jävla julafton (ursäkta språket) det verkar var så mycket att man måste hitta på saker här och planera m.m.  Men för tillfället är det överskattat, när man ändå inte har nån snö, ingen julgran, har knappt sett julsaker, dvs. ingen jul feeling alls, då kan man skit i det lika gärna.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se