Alla inlägg under december 2007

Av Erik - 18 december 2007 06:14

När jag och JP satt och plugga igår kväll visade han det hetaste i Frankrike för tilfället, TEKTONIK. Jag tycker inte att det verkar så grymt ser nästan lite konstigt ut, JP höll med mig oxå, medans Johan tyckte att det såg ut som man får bra motion, vilket stämmer säkert.


Åker ni till Paris inom snar framtid då vet ni vad som gäller!! 


Nä nus ska jag vila mig en stund inför kvällsklassen...

ANNONS
Av Erik - 17 december 2007 10:10

Som ni säkert har förstått från tidigare inlägg så är kvantiteten ganska hög för tillfället här på School of Management, men idag fick vet oxå att kvalitet måste vara ganska hög oxå.


Pga. av det hårda schemat har vi delat upp en del arbete för att hinna med, så idag när det inte var min del, dvs. jag var inte klockrent förbered och det fick man veta... men jag överlevde och nästa vecka måste man visa sig på tårna. 

ANNONS
Av Erik - 17 december 2007 01:38

Tänkte bjuda på enlåt jag hittade igår som jag dysssnade en del påigår men även under sen sommaren och i höstas när jag drog hit, en bodensera är ju aldrig fel så här på morronen.

Av Erik - 16 december 2007 06:44

Gårdagen blev mycket lugn, Jag, Daniel, Edvin och Johan drog till ett ställe som heter Myth Cafe, där de serverar Swedish Meatballs (se bild), själv tog jag en lite annurlunda lasange. Konstaterade även att det var ganska mycket brytdans på fredagen, inte från min sida, men från några grymma koreaner som kunde breaka en del.


Idag började jag faktiskt känna en del hemlängtan, drömde att jag var i sverige och så vaknade man iaf upp här dormet. Sedan gick jag in på SVT:s hemsida och får syn på sport söndag med skidåkning av alla de slag, det är fint att bara ligga i soffan hemma, först kolla första åket slalom kika lite längdskidor sedan se andra åket, det är en bra söndag det! Men så är inte fallet nu, utan man sitter med läxor över huvudet som ska vara klara ikväll.


Men det fina är att sånt här går i vågor... och att det bara är 5 veckor och 6 dagar innan man ska på inflyttningsfest i sthlm, 6 veckor tills man är hemma i Gällivare  och 6 veckor ch en dag innan man börjar jobba... så tiden går fort.


Av Erik - 15 december 2007 09:41

Bilden här visar bakgatan intill campuset, här kan du hitta det mesta, men en personlig favorit är Bao Pizza som ni kan skymta på bilden. Kvällstid är denna gata full med folk och de har små matstånd på vägen och alla affärer är öppna minst till kl 22. En trevlig lite bakgata.


Jag och Antonio pratade lite smått om att spela basket idag, men efter hamburgarna i går så är jag ganska trött idag så vi får skjuta fram det nån dag.

Av Erik - 14 december 2007 12:20

Jag har fått förfrågningar om att visa bilder från cambridge bygget här utanför campuset, så här kommer en motljus bild...


Vad är då Cambridge bygget frågar sig många?? Det är så att det är ett nytt jätte stort shoppingcenter de bygger, med affärer som Hugo Boss m.m Så det är lite mer lyxprylar och sånt, tror även att de ska vara lite shysstare lägenheter oxå. Inom två-tre år ska även Hangzhous första tunnelbanelinje gå här i från...Så de bygger en del här i krokarna faktiskt.


Äh nu ska jag, spanjorerna och Edvin ut och äta några hamburgare...


(Liberth jag har lite fler om du vill ha)

Av Erik - 14 december 2007 01:50

Idag vaknade jag riktigt tidigt, kring 7 snåret faktiskt, så jag tänkte bjuda på en morron sång

Av Erik - 13 december 2007 14:38

Om jag ska vara ärlig, så har min två sköldpaddor gått bort, så jag har skaffat två nya husdjur istället (se bild) som gör lite nytta... när man stryker runt så här på kvällarna.


Idag har vi haft skola sedan åtta och vi slutade för en timme sedan (kl är snart 22 här), så man är "fucked up" i huvudknoppen. Jag tro de har så här i Polen oxå, jag vet faktiskt inte utan jag bara tror att det är så...känns som så...


Nu ska jag med mitt tomma huvud försöka anmäla mig i en google grupp helt på kinesiska, se hur det går...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se