Direktlänk till inlägg 3 januari 2008

Fresh

Av Erik - 3 januari 2008 01:32

Nu har man vaknat upp i sitt enmanstält för en timme sedan ungefär och trodde att det var skola.. men när vi kom dit så var det tomt, så nu är man ledig på förmiddagen.


Kallt så in åt helvete har det blivit, men det är fräscht (se video, dock är det ingen dam som jag syftar till utan bara titeln) ute iaf. Det är faktiskt riktigt vacker, sedan känns det inte som man äter koldioxid till frukost, men det gör man nog iaf.


Igår var jag, Edvin, JP, May-Britt och hennes kille på tepanyaki, vilket är sjukt gott, och buffe. Men jag och JP var så hungriga så vi var tvungna att äta McD 1.5 h innan och sedan damma vi av en stor bananasplit på Häagen Dazs innan oxå. Vilket så här i efterhand kanske inte var det bästa inför en buffe, men gott var det iaf och mätt var man igår kväll.


Äh ska göra lite markservice nu, så hörs vi.. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se