Direktlänk till inlägg 3 januari 2008

Starbucks och MAC

Av Erik - 3 januari 2008 12:32

Nu har jag hittat ett ställe vart jag kan använda min mac på riktigt, på ett starbucks där jag använder någon ful wifi uppkoppling, men det är stort... Jag och JP sitter här och pluggar linjära regresioner, vilket kanske inte är det roligaste man kan göra.Idag började jag fundera över framtiden och räknade samtidigt, jag kom fram till att jag har tre grupp uppgifter och tre lektioner kvar här i KIna, plus 5 tentor dock, jag trodde inte att det var så lite... Fick även höra idag att vi har sista tentan den 22 jan vilket är tre dagar tidigare än vad jag trodde tidigare, vilket hade betydit att jag inte behövt boka om min biljett och att jag kommit hem tidigare och sluppit vara jetlaggad första veckan på jobbet.. men.. men detta är ju Kina ut i fingerspetsarna så man är ju inte förvånad eller arg, det är bara att konstatera, sedan vet man aldrig det hinner säkert ändras igen.. nå nu ska jag fortsätta och JP ska få överta datorn och söka Internship.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se