Direktlänk till inlägg 5 januari 2008

3 veckor kvar idag...

Av Erik - 5 januari 2008 05:01

Som rubriken lyder så är det tre veckor kvar nu innan man är hemma i Sverige.  Hur ska man förklara det här då, hur det känns, det känns ganska konstigt, två ganska olika saker och man trivs med båda. Det är nästan så att min lilla hemlängtan börjar mer övergå till det man kommer att sakna härifrån, för tiden går så fort, men fortfarande längtar man lite hem, det är många små detaljer som man är van med i välfärds Sverige som man saknar en del. Rena kläder, kunna dricka vatten ur kran, varmt innomhus, kanske skaffa sig ett riktigt hem inte bo i sin väska etc.


Fick även igår tentaschemat av Mega, vilket står att jag har den sista tentan på tisdag den 22jan, dvs att jag hade kunnat dra hem på onsdagen, men jag får se kostar trotsallt lite pengar att hålla på att boka om biljetter hela tiden.


Ska strax äta lunch med Edvin sedan dra på starbucks igen och försöka plugga lite har en jävla massa gruppuppgifter nu som måste göras men sön-mån är det över för alltid.


Jag har börjat lyssna mycket på elektroniskt indie rock (eller vad det nu kallas) och det är sjukt bra, här är en favorit: Wash Out med Danska Turboweekend http://www.myspace.com/turboweekend


Kan även medela att Kalla feber har spridits till Kina, sitter och kollar resultat och videoklipp på SVTs hemsida.


Nu räcker det!

...vi hörs


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se