Direktlänk till inlägg 6 januari 2008

Lite stressigt..

Av Erik - 6 januari 2008 05:46

Jag ljög i går om att jag drog på starbucks, precis när jag skulle kliva på bussen ringer en kille från min Strategi grupp och säger att vi ska träffas nu. Så det är bara vända och dra dit, jag blev sittande hela dagen och fick inte speciellt mycket gjort.


Men i morse drog jag upp tidigt som fan och drog ner till det jävla starbucks och åt frukost och skulle börja precis skriva på ett annat grupp arb., när jag får ett SMS att jag ska skicka in det jag har gjort, men saken var ju den att jag hade skrivit ett stycke pga. jag suttit med det andra grupp arb. hela gårdagen. Jag skicka tillbaka att jag inte var klar men han vill ha det jag hade gjort iaf, så det var bara stt sätta sig i en taxi tillbaka till campuset, för internet uppkopplingen på detta starbucks fungerade ej. Så efter 30min taxiresa springer jag upp på rummet och skickar iväg några rader, men nu sitter jag iaf med det och ska bygga på lite. En del kommunikations missar om tider och deadlines har inträffat under dessa två dagar, men det är bara att gilla läget och köra. Se bild ganska hyffsat Starbucks jag damma av frukosten på, denna bild var dock tagen i lugn och ro innan jag såg SMSet.


I kväll blir det lite Kalla feber i gen ska försöka följa sista loppet online, ser hur det går..


Vi hörs

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se