Direktlänk till inlägg 7 januari 2008

Gud min skapare..

Av Erik - 7 januari 2008 15:43

..vad jag är mätt. Vi har nyss varit och ätit på Hyatt, ett hyffsat lyxhotel här i Hangzhou, det var det bästa jag ätit på mycket mycket länge, tenderloin, bea sås, sushi, glass, frukt, clubsalad, räkor, musslor, carpaccio,fisk, revbenspjäll etc.etc och allt smaka perfekt och var buffe, men det kosta där efter, en halv kinesisk månadslön ungefär.


Igår spendera jag hela dagen i statiskens värld, och även hela förmiddagen tillbringades på samma sätt(varför detta inlägg är så sent), för att sedan ha en presentation på 5 min, lustigt. Men nu är det över, två lektioner kvar och inga fler presentationer, det var länge sedan man kände sådann lättnad, så då kan man unna sig en middag för en halv månadslön.


Fick en present av Antonio idag, se bild, han är allt snäll,  bilden visar även hur full i magen jag är för tillfället.

Äh ska kolla film nu och sen har man sin två sista lektioner imorrn...


Vi hörs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se