Direktlänk till inlägg 10 januari 2008

Beijing

Av Erik - 10 januari 2008 15:00

Inlägget nedan skrev jag imorse när jag satt på flygplatsen i Shanghai, nu är jag iaf fram i beijing ... Men allt blev väl inte som man tänkte sig.. men det skriver jag om imorrnbitti...

Godmorron alla glada! Klockan lokal tid 9:17, svensktid 2:17

 

Nu sitter jag på Pudong Airport i Shanghai (vart man satte sin första fot i Kina), kommer även att sitta här om drygt två veckor när jag åker hem. För tillfället har jag inget internet och jag hade inget internet på hotellet i går heller inne i Shanghai, som jag brukar ha, men personalen sa att det hade gått sönder.

 

Men iaf ni som inte visste så ska jag på en liten semester nu innan alla tentor sätter igång, det är så att jag är på väg nu i skrivande stund till Beijing (när detta publiceras är jag nog på plats). Jag var lite orolig för mina biljetter först, för jag hade inga, det var Fish som bokade de till mig för ett bra tag sedan och hon sa att det var bara att visa upp passet så skulle det funka, och nu har det funkat åt ena hållet iaf, har biljetten i fickan, får se om det funkar hem oxå. Annars ska det bli intressant att komma till en ny världsstad och även se muren, symbol för Kina kanske. Kommer att rapportera närmare med senare inlägg...

 

I tisdags kväll när vi hade avslutat HRM, mr Wangs lektion (han sa att han skulle skicka tentan så snabbt som möjligt, men hann inte kolla mailen igår pga. se ovan), så kom Antonio och Edvin förbi och sa hejdå, för de drar tillbaka till europa innan jag kommer tillbaka till Hangzhou, vilket var lite tråkigt. Även mr Wangs sekreterare sa hejdå (eftersom det var min sista lektion) och han sa även att jag kunde bara ringa eller skicka ett mail om det var nått, vilket känns tryckt... Så man börjar känna att det börjar ta slut nu, och som jag har sagt tidigare så tänker man nästan mer på vad man kommer att sakna än att man längtar hem, för hemmet finns alltid kvar, medans detta kanske man aldrig mer får uppleva... mycket tråkigt

 

Äh nu ska jag inte bli för djup och återgå till att läsa OM boken och starx söka upp rätt gate så jag kan checka in... förresten sa de att planet kan vara försenat pga. att det är som ett mjölkglas utomhus...

 

Vi hörs....

Slut på morronens inlägg, jag sätter in en video om "lite cyklar i peking", en lung och av kopplande låt, så här när man har semester..

     
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se