Direktlänk till inlägg 11 januari 2008

Delayed, delayed och åter delayed

Av Erik - 11 januari 2008 02:25

I går när jag skrev förra inlägget anade jag inte vad som var framför mig, jag satt och väntade i 3,5 h på Pudong airport i Shanghai, och det enda som kommer ur högtalarna var delayed delayed och åter delayed.. nästan alla plan var försenade pga. att det var som ett mjölkglas utomhus. Men tillslut fick vi åka buss in till en annan flygplats som ligger mer centralt i Shanghai (var där ungifär vi gick i mål på marthonet). Även där blev det försenat nån timme och det slutade väl med att vi kom iväg kring 18:30 på kvällen istället för11:50, så jag var hyffsat less då. (Har inte samma rutin som Ante Karlsson, som hittar en bar på nolltid när något som detta inträffar, finns knappt några barer på inrikesflyget här i Kina)


Sedan när vi lämnade flygplatsen här i Beijing så var det många som ville ha taxi, och så passande kom det en kille och frågade om jag vill åka med han (svart taxi), jag var sjukt less, så jag tackade ja, och det kanske jag skulle ångra mig så här i efter hand. Han körde ut mig på highwayen och då började vi disskutera priser, jag skulle ju vara ganska rutinerad nu här i Kina tycker man ju, men jag var så less så jag vill bara till hotel. Men det slutade med att jag betalade ett ruskigt överpris (dock billigare än i Sverige) för taxin, men jag kom till rätt ställe iaf.


Nu har jag iaf sovit ut tagit en dusch och ska strax gå ner och söka reda på en starbucks, och äta en bättre frukost. Bor faktiskt på ett riktigt shysst hotel som ligger riktigt centralt, så jag är nöjd..


Äh vi hörs..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se