Direktlänk till inlägg 11 januari 2008

Beijing 2008

Av Erik - 11 januari 2008 09:10

Jahapp nu har man varit runt och turistat lite här i Beijing, hunnit med Temple of Heaven, Forbidden City och Tianamen Square (se bild, på Mao är på bilden, tagen från torget mot forbidden city). Det mäktigaste var torget, ska väl var världens största allmäna torg, de checka ens väska innan man gick in så man inte hade nån bomb eller nått. Det var även här som den berömda studentdemostration var 1989. Men det vackraste var väl Temple of Heaven, det var jäkligt lite folk där oxå, så man fick gå runt lugn i ro och kolla lite, slapp även alla jävla försäljare, som försöker trycka på mig lolex (rolex) klockor m.m Nu börjar jag bli riktgt less på dem fakiskt..Resten av dagen ska jag bara ta det lungt, köpte en Nirvana skiva (Unplugged in New York, 20 spänn), så den får väl rulla lite nu, sedan ska jag väl öppna nån läxbok inför tentorna som börjar nästa vecka. Drar till muren kl 07:00 imorrn bitti...Många har frågat om jag dragit själv hit och svaret är Ja, har en lugn och skön semster nu innan man börjar jobba om 2.5 vecka, laddar batterierna, återhämtar sig, läker alla sår efter allt hårt pluggande, samlar krafter, njuter av några dagars ledigt, ok, ni kanske förstår...Äh ska börja läsa lite nu, hade ju checka in boken igår när jag satt och väntade på flygplanen...Vi hörs

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se