Direktlänk till inlägg 12 januari 2008

Die Muhre

Av Erik - 12 januari 2008 10:46

Nu har man avverkat muren oxå, var fatiskt ganska imponerande bygge de har gjort... Men dagen har varit full av turist aktiviteter, börja med muren på morronen, sedan lite pärlemor tillverkning, ett annat tempel som var nått världsarv (samma som laponia), sedan lite lunch och lite andra turist shopper, sedan teprovning (vilket man känner till sedan tidigare, se inlägg i början av okt) och avslutade även med en fot masering.

Det var under en sådann här guidead tur, vilket var hemskt trevligt, träffa 4 danska barnflickor, dock en var en kille, 4 australiensare, 2 amrikanskor, 1 pakistanier m.fl Så det har varit en trevlig dag, och nu kan man oxå kryssa av muren på "to do list". Men man är ganska lam nu, efter åkt iväg strax efter sju imorse och nyss kommit hem 11 h senare. Seadn kan jag medela att det var ganska kallt idag kring en -6 vid muren, härligt.

Ska ta och kontakta en bekant här i Beijing, för att se om det är några kvällsaktiviteter, men först äta sedan ta en tupplur...

Vi hörs!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se