Direktlänk till inlägg 13 januari 2008

Medicinmän

Av Erik - 13 januari 2008 01:33

I går skulle jag gå ut med Emma och hennes polare, vi skulle möta upp downtown kring 00:00, men jag somnade vid 20:30 och sov som en stock även när klockan ringde. Så jag passade på gårdagens utgång här i Beijing, vilket kanske var dummt för det var sista chansen att gå ut här drn hät resan. Men, men jag är ju på en återämtningsresa:-), så då kanske det är bra att passa på utgångar... Ska möta upp dem senare idag för en brunch...

I går avslutade vi allt turistande med en fotmassage som jag skrev igårdagens inlägg, men de hade oxå en del kinesiska naturdoktorer. För plötsligt kom det 5-6 gubbar i kostym in i rummet och börja kolla på våra tungor och händer, då kunde de säga om man skulle få diabetes eller cancer eller nått liknande, kanske ett hjärproblem. Som tur var så kolla ingen mig, för alla som blev kollade var sjuka på nått sätt. En del uppfattade det nästan lite otäckt, vilket jag förstår, men det bästa var ju att man skulle köpa deras naturmedicin uppemot några 1000 kr, för förebygga tex. hjärt problem. Ingen var frisk!!

Schysst marknadsföring!

Nä nu ska jag knalla ner och äta frukost..

vi höres!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se