Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Tillbaka på hemplan igen

Av Erik - 14 januari 2008 15:34

Ja nu har man lämnat Jettans hemstad, Beijing, eller på västerländska Peking. Toski, Erik Pavasson eller rent av Eriks mamma Gunnila hade nog gillat att vara i Peking, för där finns det Volkswagen Jetta utav alla färger, blå, grå gul etc., och desutom ser du dom överallt, nästan varenda taxi är en Jetta. Vad jag har förstått är det nått speciellt att var jetta ägare?!


Idag har man rest nästan hela dagen, men jag han flänga runt i Shanghai i några timmar innan jag satte mig på tåget igen hem till Hangzhou. Vilket är ganska skönt att ligga i sin egen säng nu. I morron börjar tenta racet, OM tenta kl 8:00 imorron bitti, gud vad kul!!! Men man får beta av dem en efter en.. så är det väl snart över..


Äh ska plugga nu innan jag somnar.. hare gött!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

pava

28 januari 2008 05:18

Den e till salu, bara så du vet...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se