Direktlänk till inlägg 16 januari 2008

Tentamen 2 idag

Av Erik - 16 januari 2008 04:23

Nu ligger man i sin säng här, nyss druckit en kopp kaffe och man har en ny tenta om 2,5 timme, kl 14:00 närmare bestämt.


Men detta inlägg ska inte bli så långt, men i går när jag, Johan och JP drog och käka på myth cafe, så träffade vi en fransman som vi åt en bättre middag med, en lustig man. Han hade bott nu här i Hangzhou i 2 år, han jobba inte eller nått sånt, ibland hade han några franska kurser på universitetet, men det var mycket sällan. Hemma i Paris hade han varit ingenjör och projekt ledare för en del större företag och tjänat en del pengar sa han. MEN han hade kommit fram till att det där med att tjäna pengar och konsumera blir man inte lyckliga av, så nu hyra han ut sitt hus i Paris och lever på pengarna här i Kina och flyttar till Vitenam här om 3 månader och ska nog bo där i några år.


Jag måste säga att jag beundrar sådann där människor som bara kör vad dom känner för, fast man själv är en ganska konsumtions orienterad ung man.. men men lite dubbel moral har man väl..


Videon här ovan är oxå en ganska grym kille, Michael Jordan.. Såg en film om han i Beijing, så man blev lite inspirerad..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se