Direktlänk till inlägg 17 januari 2008

Tentamen 3

Av Erik - 17 januari 2008 02:56

Jag kom att tänka på att man kör nu "tour de exam", ungefär som tour de france eller tour de ski, för idag har vi tredje tentan på lika många dagar. Men imorrn går vi in i en viloperiod över helgen. Igår när jag vaknade så snöade det ute, visst det var inte enorma snöflingor, men det ramla snö från himmelen iaf.


Det kan inte ha undgått många att igår släppte Apple en ny laptop,Macbook air, om man ska återgå till gårdagens inlägg om konsumtion så hade det varit lite koolt att ha en sån.


Äh.. nu ska haf sluta att skriva skit, hade inte så mycket attsäga denna morron, jo nu är det bara 9 dagar kvar till muck..jag lägger in en video med en norrbotten local, som jag själv inte har lyssnat så mycket på, men det låter intressat  och han släppte oxå nytt igår. Olle Nyman och skivan Venture, men denna låt heter Bastard.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se