Direktlänk till inlägg 17 januari 2008

Krigshjältar

Av Erik - 17 januari 2008 09:38

Som jag skrev tidigare i dag är det bara 9 dagar kvar nu här i Kina, även för denna blogg, så därför tänkte jag damma in ett till inlägg idag..


Nu har jag och Johan släpat oss tillbaka till vårat rum (6:e våningen utan hiss)som två krigshjältar som har kommit tillbaka från kriget, men vi har bara gjort en tenta. Men nu ska man återhämta sig ikväll, slippa slå upp en ny bok och plugga, vilket ska li jävligt skönt.


Jag var tvungen idag och fråga Chao (våran korrdinator) hur det hade gått för mig på tentorn från förra termin för vi hade inte hört nått, men hon sa att jag klarat allt, vilket känns riktigt bra, men man vet aldrig med Kina:-)


Men jag tänkte bjuda en dag som denna på en till You tube, jag tror säkert att ni har sett dessa tidagre, jag såg dom nog första gången för nästan ett år sedan, men hade glömt bort dem, nu har de även en massa nya. Men jag tycker det är ganska koolt, visar oxå att man kan ha kul på ett fängelse, det är bra för er som är trötta på era jobb, det bara att var lite kretiv så kan man lösa sånt..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se