Direktlänk till inlägg 21 januari 2008

2 cool 4 school

Av Erik - 21 januari 2008 03:11

I  går försökte jag intala mig själv att jag är för häftig för att plugga. För tentan jag har i eftermiddag kommer att vara så tung så det är nästan som att simma från Narvik till Boston under vattenytan och hålla andan. Det är en matematisk statistik tenta, läraren har inte sagt vad vi ska fokusera på och vi får inte någon formelsamling, utan vi måste komma ihåg allt själv,40-50 olika formler, med många konstiga krumulurer. Men men inget är ju omöjligt...


Igår när jag hade min lilla 2 cool 4 school kampanj så gick jag och köpte ny fräsha keds skor istället för att plugga...de var shyssta..


Äh.. ska äta frukost försöka memorera nån formel, kolla videon, jag har funderat på ett par nya brallor oxå innan jag vänder skutan hem till Sverige


vi höres


 
ANNONS
 
Ingen bild

Libbe

22 januari 2008 11:18

Hej på dig rova

Åhh matematisk statistik, den kursen var riktigt rolig, jag och björn gjorde några timmars försök innan vi la ner. Vi gjorde tentan men fick dock inte så många poäng. Den var grymt svår tyckte vi. Vad tyckte du om den tentan och tror du att du kommer klara den? Ta med nån kines nu till Gällivare de kan behöva få andas lite frisk luft :) Ta hand om dig höres

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se