Direktlänk till inlägg 23 januari 2008

Nu är det nära..

Av Erik - 23 januari 2008 15:36

I dag har vi varit runt och styrt saker.. sålt min cykel (se nedan), checkat ut från mitt rum, men jag bor fortfarande kvar en natt, firat Mays födelsdag på Hyatt, dock 18 dagar försent, men hon blev glad iaf. Försökt få tag i tågbiljetter till shanghai, och det är ingen lek vilken kö det har varit, (kanske jag kan fixa upp en bild senare) tog nog tre timmar för att köpa biljett, detta för kinesiskt nyår här snart, alla vill hem till släkt och vänner. Sedan har jag klippt mig, för jag har skaffat mig ett jobb som börjar på måndag (har sagt det nu några gånger), så då måste man göra sig fin. Sedan har man köpt nån present oxå... Nu ska man bara börja packa allt.. för attsedan damma till Shanghai imorronbitti (förmiddag).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se