Direktlänk till inlägg 24 januari 2008

Mellan stopp i Shanghai

Av Erik - 24 januari 2008 12:51

Nu är man i Shanghai ännu en gång. Jag och JP drog hit nu innan vi dammar hem till Europa igen, Jp drar imorron bitti, jag på Lördag morron. Men en av grundtankarna varför jag haka på en dag tdigare än nödvändigt, var för att jag skulle lära JP åka skidor,han har aldrig åkt tidigare. Så jag hade fått lite inspiration från Mr Lemke som hade varit i Holland i inomhusbacke, så idag tog vi tunnelbanan till ändstationen och sedan taxi för en tia. Men väl framme får JP höra att kvällens jobbintervjuer hade tidagre lagts nån timme, så han fick bara vända i dörrn och dra tillbaka till Hotelet och göra sig i ordning. Så där sprack ju hela syftet direkt, vilket inte alls var roligt, men jag damma av nån timme iaf. Man fick allt, skidoverall, ett par riktigt risiga pjäxor och ett par ovallade skidor, men det var kul iaf. Det är samma park (Mellow Park) som de har i Beijing, och vart de körde en TTR tävling för nån vecka sedan, med en svensk högst på pallen. Men denna lilla park höll väl inte TTR klass direkt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!   I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se