Direktlänk till inlägg 25 januari 2008

Shanghai-Paris-Stockholm imorrn

Av Erik - 25 januari 2008 13:23

Jag får be om lite ursäkt om min förvirring nedan, det är ju fredagkväll nu, inte igår för då var det torsdag!


I dag har jag inte gjort mycket som sagt, ätit lite, promenert lite och surfat lite. Seadn har jag packa mycket och ransonerat packningen, för att slippa övervikt imorrn, men det blir ganska många tröjor man måste damma på sig och två brallor.. för att håll hyffsad vikt på väskan.


Men idag när jag traskade runt här på gator och torg, så måste jag säga att jag fortfarande blir mycket imponerad av denna stads strl., fast man har varit här 7-8 gånger nu.  Men det ska bli myckt trevligt att komma hem till Gällivare och slippa att se så mycket folk hela tiden... riktigt skönt.


Nä nu ska jag kolla en rulle,lite basket och finslipa packningen (hade över 8 kg övervikt tidagre) innan man somnar.. ska även ringa min farbror.. men jag har fan ingen täckning på mobilen, konstigt?!


Vi hörs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik - 10 mars 2008 22:46

Som ni ser så får man alrig tummen ur backdelen och sktiva det sista inlägget, så detta blir det sista istället för nu startar jag en ny blogg. Den kommer inte att uppdateras som kontinuerligt som denna har blivit under den gamla goda tiden... men, m...

Av Erik - 15 februari 2008 17:35

Jag ser fortfarande att det är en del folk kollar in här dagligen, så jag ska snart sätt ut min utvädering av denna blogg och sedan lägga ner skiten, som jag lovat. Men har för lite ro i min lilla kropp att sätta mig ner och skriva ett långt inlägg.....

Av Erik - 30 januari 2008 17:41

Hej hallå.. denna blogg ska snart läggas ner, men jag tänkte göra ett sista långt inlägg, men man lever förtillfället i 180 km i timmen, så det är bara att försöka hålla upp er lite tills det sista inlägget kommer. Jobb på dagarna, skola på kvällarna...

Av Erik - 29 januari 2008 06:56

Nu ska jag snart avsluta denna blogg! För nu är man tillbaka vart allt började, Liikavaara! Min resa blev inte direkt som man hade tänkt sig, försenad igen så jag hamnade i Paris natten mellan Lördag och Söndag. Flög till Sthlm på söndag förmiddag...

Av Erik - 25 januari 2008 05:06

Igår for vi ut och åt jag och Jean-Paul a.k.a JP, sedan blev det clubbing på högnivå. Men vi var nästan nykra drack bara nån drink, men vi var på två ganska shyssta ställen, ett av dem var Attica, som ligger precis vid the Bund, så jag tror att de ha...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se